Casă percheziționată la granița cu Moldova. Au fost confiscate țigări de contrabandă de peste 21.000 de euro

Casă percheziționată la granița cu Moldova. Au fost confiscate țigări de contrabandă de peste 21.000 de euro

Polițiștii de frontieră botoşăneni au confiscat, în urma unei percheziții desfășurate, marți, în apropiere de localitatea Mitoc, din comuna Rădăuți-Prut, 21.000 de pachete cu ţigarete de contrabandă, în valoare de peste 252.000 de lei, informează Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) din Botoşani.

Potrivit sursei citate, în urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii de frontieră au identificat, în apropierea graniţei cu Republica Moldova, o casă în care se aflau bunuri provenite din contrabandă.

„În baza mandatului de perchiziție emis de către Judecătoria Darabani, poliţiştii de frontieră au intrat în locuinţa ce aparţine unui cetăţean de 39 de ani, unde au fost descoperite, într-o anexă a locuinței, mai multe cutii cu ţigarete de contrabandă. La inventarierea bunurilor s-a stabilit faptul că sunt ţigarete de provenienţă extracomunitară”, precizează STPF Botoșani.

În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.





 

 

Spune-ne opinia ta