Botoșăneanul care le-a omorât pe cele două femei din Italia a încercat să inducă în eroare carabinierii! Ce a făcut logodnica lui!

Apar elemente noi în cazul dublei crime din Italia. Cel puțin 20 de camere stradale de supraveghere îl surprind pe principalul suspect, botoșăneanul de 24 de ani, la locul și ora crimelor. 

Botoșăneanul care le-a omorât pe cele două femei din Italia a încercat să inducă în eroare carabinierii! Ce a făcut logodnica lui!

Individul se află în custodia carabinierilor, iar magistrații italieni au decis că va rămâne în arest.

Principalul suspect, Amar Edgar Nedelkov, de 24 de ani, din comuna Trușești, județul Botoșani, a refuzat să dea declarații în fața instanței din Agrigento, unde a fost dus pentru confirmarea mandatului de arestare.

Amar Edgar Nedelkov este în arest pentru uciderea Deliei Zărnescu și a Mariei Rus, două prietene de 58 și 54 de ani din Sicilia.

A încercat să îi păcălească pe anchetatori, logodnica a refuzat

Crimele au avut loc după ce suspectul participase la petrecerea dată de una dintre femei. Jurnaliștii italieni spun că individul a încercat să-i ducă pe carabinieri pe o pistă greșită, și anume că și-ar fi petrecut noaptea de joi spre vineri împreună cu iubita sa, potrivit StirileProTV.

„Are o logodnică de 24 de ani, tot româncă, iar aceasta i-a demontat alibiul. El i-a cerut iubitei să spună că au fost împreună la bar în acea noapte. Prietena a negat, însă, varianta lui”, a declarat Gabriele Terranova, jurnalist Grandangolo Agrigento.

Edgar Nedelcof este un cunoscut al polițiștilor din Naro, dar cu antecedente penale pentru altercații, distrugere și incendiere la o fermă la care a lucrat.

”Era agresiv!”

Soțul Mariei Rus, una dintre victime, susține că îl cunoștea pe suspect și că l-ar fi ajutat chiar el să muncească în Italia.

„L-am dus la lucru două zile și după nu l-am mai dus la lucru, nu l-am mai luat cu noi. Nu, nu! A mai furat și a mai dat foc la sera cu flori, a mai furat porci, era agresiv”, spune Florin Rus, soțul Mariei Rus.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă îl plasează la locul crimelor.

„Avea cazier judiciar pentru distrugere, furt, amenințare și incendiere, dar nu pentru tentativă de crimă. Sunt o mulțime de camere, mai mult de 20 pe ambele străzi, care l-au surprins intrând și ieșind de acolo”, a precizat Gabriele Terranova, jurnalist Grandangolo Agrigento.

Anchetatorii au adus și un câine de urmă pentru a depista substanța pe care a folosit-o suspectul pentru a incendia trupul Mariei Rus.

În ziua în care Delia și Maria vor fi înmormântate, în Naro, orașul în care au avut loc crimele, va fi zi de doliu declarat de municipalitate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
13

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
70

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
114

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...