Botoșăneanul care a bătut crunt un bătrân a fost condamnat!

Botoșăneanul în vârstă de 18 ani care, alături de un alt tânăr, a bătut cu bestialitate un bărbat de 66 de ani, într-un pasaj din centrul Braşovului, a fost condamna în instanță, însă decizia Tribunalului Braşov nu este definitivă.

Botoșăneanul care a bătut crunt un bătrân a fost condamnat!

Unul dintre tineri, botoșăneanul în vârstă de 18 ani, a fost condamnat, în primă instanţă, la 6 ani, o lună şi zece zile de închisoare, iar 5 ani îi vor fi interzise anumite drepturi. Celălalt tânăr, în vârstă de 23 de ani, a primit 5 ani închisoare şi 5 ani interzicerea unor drepturi.

Cei doi trebuie să plătească Spitalului Judeţean Braşov suma de 10.584 lei, cu titlu de prestaţii medicale acordate victimei şi 5.000 de euro victimei, drept daune morale.

Decizia Tribunalului Braşov nu este definitivă, putând fi contestată în 10 zile de la comunicare.

În martie, cei doi tineri de 18 şi 23 de ani au fost filmaţi în timp ce îl loveau cu cruzime, într-un pasaj din Braşov, pe bărbatul de 66 de ani. La spital, viaţa lui Dumitru Neculai, care nu avea nici acte de identitate la internare, s-a schimbat complet. Zeci de oameni impresionaţi de situaţia lui s-au oferit să-l ajute, astfel că bărbatul a ajuns într-un centru din Bihor, la Tinca. Din banii strânşi din donaţii, a fost construită casa în care de locuieşte acesta acum.

Citeste si Poveste despre generozitatea umană. Cum trăieşte astăzi bărbatul bătut cu sălbăticie de un tânăr din Botoșani!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elev din Botoșani, Medalie de Aur la Olimpiada Națională de Limbi Clasice!

astăzi, 09:09
62

S-au calificat 302 elevi din 36 de județe ale țării.Printre participanți au fost și elevi din Botoșani care au reușit performanțe remarcabile.Astfel, Yanis-Andrei Cazaciuc, elev în c...

Floriile şi Săptămâna Sfintelor Pătimiri ale Domnului

astăzi, 08:31
39

Astăzi se încheie perioada Postului Mare propriu-zis, însă postirea noastră nu se termină, ci creşte în asprime şi intensitate în Săptămâna Sfintelor Pătimiri. P...

Botoșaniul a devenit centrul sportului școlar. ”Nu sunt doar competiții, sunt o celebrare a sportului!” (Foto)

astăzi, 08:23
123

Este vorba despre Olimpiada Națională a Sportului Școlar - Finala Campionatului Național de Cros Individual - fete - băieți, gimnaziu – liceu și de Finala Campionatului Național Școlar ...