Bătrân condamnat pentru că a vrut să-şi apere curtea de hoţi dar era să omoare un copil!
BOTOSANI

A pus viaţa unui copil în pericol pentru că se temea de hoţi, iar acum legea şi-a spus cuvântul. La 80 de ani, un bătrân din Roma a fost condamnat pentru tentativă de omor.

Bătrân condamnat pentru că a vrut să-şi apere curtea de hoţi dar era să omoare un copil!

Trei ani de închisoare cu suspendare şi interzicerea drepturilor civile- cu asta s-a ales un bătrân din Roma, după ce a fost judecat pentru tentativă de omor. Mai mult, va trebui să accepte supravegherea Serviciului de Probaţiune şi să presteze muncă în folosul comunităţii din Roma timp de 60 de zile. Şi asta pentru că din cauza fricii lui de hoţi, un copil s-a electrocutat în gardul proprietăţii bătrânului.

Totul s-a întâmplat în mai 2014, atunci când D. P. a montat mai multe fire metalice, neizolate, pe o porţiune de gard de la curtea locuinţei sale, pe care le-a conectat la o priză cu curent electric de 220 volţi. Victima sa, un copil de 14 ani la acel moment, se afla împreună cu doi colegi în pauza dintre ore şi a vrut să fure câteva zarzăre din curtea lui D.P.

Cei doi colegi i-au luat-o înainte şi au reuşit să ia câteva fructe după ce s-au căţărat pe gard şi au coborât repede, dar când s-a urcat şi băiatul de 14 ani acesta a rămas lipit de gard, nereuşind să îşi mai desprindă mâinile. El a fost tras repede de unul dintre cei cu care venise şi cu arsuri pe mâini a fugit la şcoală, şi-a luat ghiozdanul după care a mers acasă, unde abia după câteva ore, când nu a mai suportat durerile, a avut curaj să îi spună mamei ce a păţit, fiind transportat la spital. El a suferit arsuri de gradul III-IV, fiind supus și unor intervenții chirurgicale, îngrijirile medicale întinzându-se pe durata a două săptămâni.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
293

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
436

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
568

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...