Bărbatul cercetat pentru distrugere și ultraj a fost arestat preventiv

Bărbatul cercetat pentru distrugere și ultraj a fost arestat preventiv

Tânărul de 26 de ani, din orașul Flămânzi, acuzat de ultraj și distrugere după ce a spart geamul unei mașini de poliție, rănindu-l ușor pe un polițist, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, au anunțat joi reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Potrivit acestora, tânărul respectiv a lovit cu pumnul geamul portierei mașinii de poliție, în momentul în care polițistul oprise pentru a răspunde unei solicitări de ajutor venite din partea unui bărbat.

„Un polițist din cadrul IPJ Botoșani, în timp ce se deplasa, în interes de serviciu, cu autospeciala din dotare, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, un bărbat i-a făcut semn să oprească autospeciala, solicitându-i ajutor. Polițistul a coborât geamul autospecialei pentru a discuta cu persoana respectivă, care i-a spus că are neînțelegeri cu fiul său, moment în care, un tânăr de 26 de ani, din comuna Todireni s-a apropiat de autospecială și a lovit cu pumnul în geamul portierei, iar cioburile de sticlă rezultate i-au cauzat leziuni superficiale polițistului, la antebrațul stâng”, au precizat oficialii IPJ.

 

Spune-ne opinia ta