Bărbați reținuți pentru furturi, distrugere și ucidere de animale

Bărbați reținuți pentru furturi, distrugere și ucidere de animale

Doi bărbați, unul din comuna Bosanci, județul Suceava, iar celălalt din comuna Stăuceni, județul Botoșani, ambii în vârstă de 45 ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, miercuri, fiind cercetați sub aspectul comiterii mai multor fapte de furt, furt calificat, distrugere, violare de domiciliu și uciderea animalelor cu intenție, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, în urma probatoriului administrat de către polițiști, s-a stabilit faptul că în perioada 13 septembrie 2020 – 15 februarie 2021, cei doi bărbați ar fi comis mai multe fapte de furt calificat din societăți comerciale și din locuințe de pe raza municipiului Botoșani, bunurile sustrase constând în mai multe sticle de băuturi alcoolice, un televizor LCD, un telefon mobil și o bicicletă.

„De asemenea, la data de 13 septembrie 2020 cei doi au pătruns, fără drept, în curtea locuinței unei femei din municipiul Botoșani, împrejurare în care au distrus un geam al locuinței, după care au ucis cu intenție doi pui de pisică ce aparțineau persoanei vătămate.

În urma activităților desfășurate polițiștii au reușit identificarea celor doi bărbați pe raza municipiului Botoșani și au recuperat o parte din prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională”, a explicat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Coronavirus. Municipiul Botoșani se apropie de scenariul "roșu". Situația epidemiologică din județ

Luni, 1 Martie 2021
2066

Încă 32 de botoșăneni au fost diagnosticați cu noul coronavirus, în ultimele 24 de ore, arată datele centralizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP).Conform statistici...

Trei tineri răniți într-un carambol, la Cătămărăști

Luni, 1 Martie 2021
488

Un grav accident de circulație a avut loc, sâmbătă, pe drumul național 29 B, în localitatea Cătămărăști-Deal. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar trei tineri au fo...

Pietoni loviți în plin cu mașina de un șofer de 60 de ani, pe trecere

Luni, 1 Martie 2021
1722

Doi bărbați au fost acroșați de o mașină, pe trecerea de pietoni, luni dimineață, pe Calea Națională, la ieșirea din municipiul Botoșani înspre Cătămărăști-Deal.Potrivit echipaju...