Bărbat reținut pentru infracțiuni la regimul rutier

Bărbat reținut pentru infracțiuni la regimul rutier

În cursul zilei de duminică, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dorohoi, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Lt. Olinescu au observat că un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Botoșani, în timp ce efectua manevra de mers înapoi a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 1,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, a adăugat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

În urma probatoriului administrat, față de bărbat a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore și a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
467

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
804

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
585

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...