Bărbat reținut după ce a fost depistat conducând fără permis și în stare de ebrietate

Bărbat reținut după ce a fost depistat conducând fără permis și în stare de ebrietate

Astăzi, 19 mai 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 32 de ani, din județul Ilfov, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt calificat, conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără permis.

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 18 mai a.c., în jurul orei 23:00, profitând de neatenția persoanei vătămate, i-ar fi sustras autoturismul, în momentul în care aceasta a coborât pentru câteva momente și l-ar fi condus până în momentul blocării în trafic, de către un echipaj de poliție. 

Mai mult decât atât, tânărul nu deținea permis de conducere și se afla sub influența băuturilor alcoolice, valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest fiind de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt.

(Comunicat de IPJ Botoșani)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
671

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
227

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
178

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...