Bărbat reținut de polițiști, după ce mai bine de două luni a hărțuit și amenințat prin telefon o persoană

Bărbat reținut de polițiști, după ce mai bine de două luni a hărțuit și amenințat prin telefon o persoană

În cursul zilei de marți, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 41 de ani, din municipiul Botoșani, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de hărțuire și amenințare, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Potrivit sursei citate, individul ar fi folosit diferite terminale mobile și numere de telefon de pe care ar fi expediat mesaje text și ar fi efectuat apeluri telefonice către persoana vătămată, în perioada decembrie 2022 – februarie 2023, în mod repetat.

Mai mult decât atât, acesta ar fi adresat amenințări cu acte de violență atât la adresa victimei, cât și a familiei sale.

Astfel, pe 15 februarie au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară la imobile aparținând persoanei bănuite de comiterea faptei, prilej cu care au fost identificate mai multe bunuri incriminatorii.

„Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1126

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9677

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1305

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...