Bărbat condamnat și încarcerat în Botoșani. S-a ascuns într-un dulap, în timp ce polițiștii îi băteau insistent la ușă

Bărbat condamnat și încarcerat în Botoșani. S-a ascuns într-un dulap, în timp ce polițiștii îi băteau insistent la ușă

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Suceava, a ajuns, marți după-amiază, în Penitenciarul Botoșani, după ce polițiștii au pătruns în forță în apartamentul în care se ascundea. Iulian Teofan Ciubotariu, din Suceava, tocmai fusese condamnat la 1 an de închisoare, într-un dosar de furt calificat.

Pe 22 martie, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale – Urmăriri au bătut la ușa unui apartament de pe strada Lazăr Vicol din Suceava, în care se afla proaspătul condamnat.

Tânărul a refuzat însă să deschisă ușa, inclusiv după ce polițiștii l-au anunțat că pe numele său a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisori și că dacă nu se supune se va folosi forța.

În cele din urmă, polițiștii au pătruns cu forța în apartament. Tânărul a fost găsit de polițiști ascuns într-un dulap din una dintre camere. Ciobotaru a fost imobilizat, încătușat și transportat, sub escortă, în Penitenciarul Botoșani, în vederea executării pedepsei.

Iulian Teofan Ciubotariu a fost implicat în mai multe scandaluri și este trimis în judecată în dosare de furt și de port fără drept de obiecte periculoase, potrivit Monitorul de Suceava.

Condamnarea pe care o va executa acum a fost inițial cu suspendare.  Consilierul de probaţiune din cadrul Serviciului de Probaţiune Suceava a constatat însă că acesta nu a respectat măsurile de supraveghere impuse, astfel că a sesizat instanța, privind revocarea suspendării pedepsei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
281

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
487

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
144

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...