Autorul dublei crime din Poiana, care și-a violat fiica vitregă și a silit-o să își asume faptele odioase, a fost trimis în judecată

Autorul dublei crime din Poiana, care și-a violat fiica vitregă și a silit-o să își asume faptele odioase, a fost trimis în judecată

Autorul dublei crime comise, în luna aprilie, în satul Poiana, comuna Cristinești, a fost trimis în judecată. El a silit-o pe fiica concubinei sale să își asume faptele, fiind acuzat de omor calificat, dar și de viol și agresiune sexuală în forme continuate, săvârșite față de fata de 14 ani.

Bărbatul de 38 de ani, din comuna Ibănești, a fost trimis în fața judecătorilor de Parchetul de pe lângă Tribunalul din Botoșani aflându-se în continuare în arest preventiv. Ancheta derulată a scos la lumină fapte odioase.

„Magistrații botoșăneni au reținut că, în ziua de 1 aprilie 2022, în timp ce se afla la locuința victimelor V.M. și V.E., din sat Poiana, comuna Cristinești, județul Botoșani, le-a înjunghiat pe fiecare dintre acestea în zona gâtului, cu un obiect ascuțit tăietor-înțepător, cauzându-le leziuni incompatibile cu viața.

De asemenea, începând din vara anului 2021 și până în luna martie 2022, a întreținut de mai multe ori raporturi sexuale normale cu fiica minoră a concubinei sale, cu care locuia împreună, utilizând atât constrângerea fizică, dar și cea psihică. În aceeași perioadă, în diferite împrejurări (altele decât cele în care a întreținut și raport sexual), a exercitat asupra minorei, prin constrângere fizică și psihică, acte de natură sexuală”, precizează procurorii.

Anchetatorii menționează că finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului spre judecare reprezintă o etapă a procesului care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

 

Spune-ne opinia ta