Al cincilea suspect în cazul agentului de pază snopit în bătaie, reținut la graniță

Unul dintre tinerii suspectați că ar fi agresat agentul de pază al unui club din orașul Flămânzi, la începutul săptămânii, a fost identificat și reținut în timp ce încerca să părăsească țara, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu.

Potrivit sursei citate, el a fost localizat în cursul zilei de sâmbătă, într-unul dintre punctele de trecere a frontierei din județul Bihor.

Alți patru botoşăneni au fost reţinuţi de poliţişti după ce au snopit în bătaie, cu bâte şi topoare, agentul de pază la o discotecă din Flămânzi, suspecții fiind anchetați pentru tentativă de omor, a informat.

Din cercetări a reieșit că victima, un bărbat de 45 de ani, care asigura paza bunurilor și efectua controlul la punctul de acces în interiorul unui club, ar fi fost agresată de mai mulți tineri, cărora nu le-ar fi permis accesul în local. Inițiat, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

„Ulterior, ca urmare a rezultatelor expertizei medico-legale, cauza a fost declinată către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, schimbându-se încadrarea juridică a faptei în tentativă de omor”, a precizat Nenișcu.

În cursul zilei de miercuri, au fost efectuate cinci percheziții domiciliare, în comuna Coșula, la persoane bănuite de comiterea faptei, prilej cu care au fost identificate și ridicate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul din Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Cover impresionant lansat de Iustina Irimia, Gelu Graur, Oana Tăbultoc și Virgil Prispian (video)

astăzi, 15:13
182

Patru artiști din Botoșani, care abordează zone interpretative diferite, s-au reunit într-un nou proiect muzical. Iustina Irimia, Gelu Graur, Oana Tăbultoc și Virgil Prispian au lansat un c...

Cod galben de instabilitate atmosferică. Vor fi ploi torențiale, iar vântul va atinge până la 90 km/h

astăzi, 10:43
1044

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de tip cod galben de instabilitate atmosferică pentru județul Botoșani, valabilă sâmbătă, în intervalul orar 15:0...

Deținuții custodiați în Penitenciarul din Botoșani au fost testați pentru depistarea virusurilor B și C. Ce arată rezultatele

astăzi, 08:21
236

Cei aproximativ 600 de deținuți și personalul Penitenciarului din Botoșani au fost testaţi pentru depistarea infecţiei cu virusurile hepatitice B şi C. Rezultatele au arătat că prev...