Al cincilea suspect în cazul agentului de pază snopit în bătaie, reținut la graniță

Al cincilea suspect în cazul agentului de pază snopit în bătaie, reținut la graniță

Unul dintre tinerii suspectați că ar fi agresat agentul de pază al unui club din orașul Flămânzi, la începutul săptămânii, a fost identificat și reținut în timp ce încerca să părăsească țara, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Delia Nenișcu.

Potrivit sursei citate, el a fost localizat în cursul zilei de sâmbătă, într-unul dintre punctele de trecere a frontierei din județul Bihor.

Alți patru botoşăneni au fost reţinuţi de poliţişti după ce au snopit în bătaie, cu bâte şi topoare, agentul de pază la o discotecă din Flămânzi, suspecții fiind anchetați pentru tentativă de omor, a informat.

Din cercetări a reieșit că victima, un bărbat de 45 de ani, care asigura paza bunurilor și efectua controlul la punctul de acces în interiorul unui club, ar fi fost agresată de mai mulți tineri, cărora nu le-ar fi permis accesul în local. Inițiat, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

„Ulterior, ca urmare a rezultatelor expertizei medico-legale, cauza a fost declinată către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, schimbându-se încadrarea juridică a faptei în tentativă de omor”, a precizat Nenișcu.

În cursul zilei de miercuri, au fost efectuate cinci percheziții domiciliare, în comuna Coșula, la persoane bănuite de comiterea faptei, prilej cu care au fost identificate și ridicate mai multe bunuri care prezintă interes în cauză.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul din Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta