Zi cu ghinion pentru mai multe familii din județ, după ce locuințele le-au fost amenințate de flăcări

Zi cu ghinion pentru mai multe familii din județ, după ce locuințele le-au fost amenințate de flăcări

Coșurile de fum necurățate au pus în pericol mai multe familii din județ, în cursul zilei de joi, 13 ianuarie, anunță Dorina Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani.

Locuințele mai multor familii din Coțușca, Săveni, Havârna și Unțeni au fost amenințate de flăcări din cauza coșurilor de fum necurățate.

„Pentru stingerea incendiilor și înlăturarea efectelor au intervenit, în total, 28 de pompieri. Valoarea bunurilor salvate se ridică la aproximativ 500.000 de lei”, declară Dorina Lupu.

Pentru înlăturarea pericolului de incendiu din locuințele botoșănenilor, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani recomandă verificarea, repararea, izolarea termică și curățarea periodică a coșurilor de evacuare a fumului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Medicul Ramona Guraliuc despre situația de la UPU: „Suntem într-un deficit mare de personal. Am depășit chiar 200 de pacienți în 24 de ore” (video)

Vineri, 28 Ianuarie 2022
324

În cadrul unei conferințe de presă susțină în cursul zilei de vineri, 28 ianuarie, la sediul Instituției Prefectului, șefa Unității de Primiri Urgențe (UPU) din municipiul Botoșa...

Accident la Dângeni. Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-au izbit cu mașina într-un cap de pod

Vineri, 28 Ianuarie 2022
345

Doi tineri au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mașina în care se aflau s-a izbit într-un cap de pod de pe raza satului Strahotin, din comuna Dângeni.Potri...

Botoșănenii se pot testa împotriva infecției cu Covid-19 și în 78 de cabinete de medicină de familie (video)

Vineri, 28 Ianuarie 2022
461

Pentru a le veni în sprijin cadrelor medicale de pe Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din municipiul Botoșani, secție care a fost luată cu asalt de pacienți în ultima perioadă, 78 de...