Zi cu ghinion pentru mai multe familii din județ, după ce locuințele le-au fost amenințate de flăcări

Zi cu ghinion pentru mai multe familii din județ, după ce locuințele le-au fost amenințate de flăcări

Coșurile de fum necurățate au pus în pericol mai multe familii din județ, în cursul zilei de joi, 13 ianuarie, anunță Dorina Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani.

Locuințele mai multor familii din Coțușca, Săveni, Havârna și Unțeni au fost amenințate de flăcări din cauza coșurilor de fum necurățate.

„Pentru stingerea incendiilor și înlăturarea efectelor au intervenit, în total, 28 de pompieri. Valoarea bunurilor salvate se ridică la aproximativ 500.000 de lei”, declară Dorina Lupu.

Pentru înlăturarea pericolului de incendiu din locuințele botoșănenilor, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani recomandă verificarea, repararea, izolarea termică și curățarea periodică a coșurilor de evacuare a fumului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1315

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9801

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1312

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...