Zece persoane, inclusiv șapte copii, rănite într-un grav accident rutier (fotogalerie)

Zece persoane, inclusiv șapte copii, rănite într-un grav accident rutier (fotogalerie)

Zece persoane, printre care șapte copii, au fost rănite în urma unui accident rutier produs, miercuri după-amiază, în localitatea Loturi Enescu, municipiul Dorohoi, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU), Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, în eveniment au fost implicate două autoturisme. La fața locului au intervenit două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri din Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, dar și patru echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

„La sosirea forțelor de intervenție, șoferul uneia dintre mașini era încarcerat, iar celelalte victime erau ieșite din autoturisme. Toate persoanele erau conștiente. Pompierii au extras victima, care a fost preluată de un echipaj de prim ajutor. Și celelalte persoane au fost evaluate la fața locului. Echipajele medicale au decis ca acestea să fie transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat Lupu.

„Copiii au între 5 și 14 ani și se aflau în aceeași mașină cu părinții lor”, a adăugat reprezentanta IJSU Botoșani.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

Cauza producerii accidentului va fi stabilită de polițiști.










 

 

Spune-ne opinia ta