Viața de noapte în centrul orașului Botoșani: Țipete și larmă, găști pe străzi, pericole la tot pasul (Foto)

Amenzi și sancțiuni de tot soiul, monitorizări cu camere video și razii în toate zonele fierbinți. Cu toate acestea, polițiștii se confruntă în continuare cu scandaluri și persoane certate cu legea.

În weekendul 27-29 septembrie, polițiștii locali din municipiul Botoșani au intervenit în mai multe situații.

Pe Pietonalul Transilvaniei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 23.00, un bărbat în vârstă de 39 de ani, îmbrăcat sumar, care se deplasa spre Centrul Istoric împreună cu alte două persoane (o femeie și un băiat), a fost observat pe camera video distrugând un indicator stradal – Hidrant. Aceeași persoană a revenit pe Pietonalul Transilvaniei peste 30 minute, tulburând fără drept liniștea locatarilor din zonă prin strigăte, țipete și larmă, provocând la scandal pe cei care tranzitau zona.

Patrula de ordine publică direcționată în zonă l-a legitimat și l-a sancționat cu amendă în cuantum de 400 lei. ”Privitor la indicatorul stradal distrus, instituția noastră va întocmi informare către Primăria municipiului Botoșani, pentru luarea măsurilor care se impun în vederea recuperării prejudiciului”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Botoșani. 


Tot pe Pietonalul Transilvaniei, de această dată în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2.00, pe una dintre camerele de supraveghere instalată în zonă, a fost observat un grup de aproximativ 12 tineri, care se deplasa spre Centrul Istoric. În vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale, polițiștii locali au sesizat de îndată patrula auto a Poliției Locale precum și Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani.

De asemenea, în zona Casa Cărții, o persoană aflată în stare de ebrietate care se deplasa spre Parcarea Elvila, a fost abordată de doi tineri de etnie romă, care, profitând de starea acesteia au încercat să îi sustragă bunuri. Polițistul local din Dispecerat a observat pe camera video un comportament necorespunzător al celor doi tineri și a direcționat de îndată în zonă patrula auto a Poliției Locale pentru a interveni. La fața locului, polițiștii locali i-au legitimat, iar persoana suspectă ca ar fi fost tâlhărită a relatat că nu îi lipsește nici un bun, fiind ulterior îndrumată către domiciliu.    

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care trăiește între cer și ape: ”A fost o responsabilitate enormă!”

astăzi, 11:29

Aviația navală românească a revenit în forță, iar Grupul 256 Elicoptere din subordinea Comandamentului Flotei ”Viceamiral Vasile Urseanu” este un exemplu clar al...

Se caută medici psihiatri pentru bolnavii din Botoșani, vacante sunt și posturi de asistenți medicali!

astăzi, 11:13

Spitalul Județean „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a unor posturi vacante de medici. Este vorba despre un medic specialist cu normă întreagă pe specialit...

Giannis Anestis este noul portar al FC Botoșani!

astăzi, 10:48

Născut pe 9 martie 1991, având 1.98 m și 90 Kg, Giannis Anestis este noul jucător al FC Botoșani, acesta semnând un contract valabil pe un an cu drept de prelungire pentru încă ...