Uz de armă pentru reținerea unui bărbat care își bătea fratele cu bâta

Uz de armă pentru reținerea unui bărbat care își bătea fratele cu bâta

Un bărbat de 54 de ani, din comuna Tudora, a fost reținut pentru 24 de ore, joi, după ce și-a bătut fratele cu o bâtă. Pentru imobilizarea acestuia s-a făcut uz de armă, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, el și-a lovit de mai multe ori fratele de 62 de ani, domiciliat în aceeași localitate, cu care s-a întâlnit pe drum. Conflictul a fost alimentat de neînțelegeri mai vechi.

„În timpul agresiunii, un polițist din cadrul Postului de Poliție Tudora, auzind scandalul generat de cei doi, a intervenit pentru aplanarea acestuia, însă bărbatul de 54 de ani nu s-a supus somațiilor polițistului, împrejurare în care, acesta din urmă a executat un foc de armă, în plan vertical. Ulterior, bărbatul a încetat acțiunile agresive asupra fratelui său, fiind imobilizat și încătușat de polițist, apoi condus la sediul postului de poliție”, a relatat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, agresorul fiind obligat să păstreze distanța față de fratele său și să evite orice contact cu acesta.

Bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

 

 

Spune-ne opinia ta