Urmărit până în curtea casei. Șoferul a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor!

Când se va trezi din beție, bărbatul în vârstă de 43 de ani, din Frumușica, va afla că "distracția" pre drumul public îl costă scump! Botoșăneanul a refuzat mai întâi să oprească la semnalul polițiștilor, el fiind urmărit până în curtea casei. Apoi a refuzat testarea cu etilotestul, precum și recoltarea mostrelor biologice de sânge.

Urmărit până în curtea casei. Șoferul a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor!
Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Frumușica, se deplasa cu autoturismul pe raza localităţii Storeşti. Pentru că nu a oprit la semnalele acustice și luminoase puse în funcţiune de lucrătorii Poliţiei orașului Flamânzi, acesta a fost urmărit pe o distanță de aproximativ doi km, până în curtea locuinței sale.
 
Întrucât se afla în stare vădită de ebrietate, conducătorului auto i s-a solicitat de către organele de poliţie efectuarea testului alcoolscopic, acesta refuzând. Bărbatul a fost condus ulterior la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat prelevarea.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
132

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
463

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
65

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...