Urmărire pe străzile Iașului: Botoșănean blocat în trafic de polițiști!

Un botoșănean de 25 de ani a fost urmărit pe străzile Iașului, pentru că nu a oprit la semnalele polițiștilor! Beat, tânărul a devenit recalcitrant la spital, unde a fost dus pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

Urmărire pe străzile Iașului: Botoșănean blocat în trafic de polițiști!

Astăzi dimineață, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Iaşi au efectuat semnal regulamentar de oprire unui auto marca Volkswagen, care se deplasa pe Aleea Mihail Sadoveanu, din municipiul Iaşi, al cărui conducător auto nu a respectat semnificaţia indicatoarelor rutiere.
 
Întrucât conducătorul auto nu a oprit, s-a procedat la urmărirea autoturismului, fiind blocat într-o parcare din zona Agronomie, din municipiul Iași.
 
A fost identificat conducătorul auto: un bărbat de 25 de ani, din judeţul Botoşani, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezutând că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, pe parcursul tuturor procedurilor acesta având un comportament recalcitrant.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
60

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
149

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
44

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...