Urmărire în trafic terminată cu un accident cumplit

Urmărire în trafic terminată cu un accident cumplit

Un incident grav s-a petrecut în comuna Roma, în noaptea de luni spre marți. Un bărbat a încălcat interdicția de părăsire a localității, impusă în contextul carantinării zonale, și s-a răsturnat cu mașina în afara părții carosabile, pe drumul județean din teritoriu. El avea permisul de conducere suspendat.

Potrivit unei informări transmise de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ), un echipaj de ordine publică a sesizat deplasarea acestuia înspre municipiul Botoșani și a somat șoferul să oprească. Bărbatul nu a respectat indicațiile, fiind apoi urmărit în trafic pe o distanță de aproximativ 5 kilometri, până când a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat.

A fost stabilită identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 40 de ani, din comuna Roma. Din cauza leziunilor suferite nu a putut fi testat alcoolscopic, fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta avea dreptul de a conduce autovehicule suspendat”, arată reprezentanții IPJ Botoșani.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și vătămare corporală din culpă.

(fotografie generică)

 

Spune-ne opinia ta