Un tânăr de 20 de ani din județ a cauzat un accident soldat cu trei victime, pe DN29

Un tânăr de 20 de ani din județ a cauzat un accident soldat cu trei victime, pe DN29

Un accident soldat cu trei victime a avut loc, sâmbătă în jurul amiezii, în apropiere de localitatea Ungureni. Un tânăr de 20 de ani a vrut să pătrundă de pe un drum secundar pe DN29, însă nu a acordat prioritate unui alt conducător auto, care circula regulamentar.

Impactul a fost unul violent, una dintre persoanele rănite fiind încarcerată și eliberată dintre fiare, în stare de conștiență, de către pompierii SMURD al Detașamentului din Săveni.

Trei persoane au fost rănite: cei doi șoferi și un pasager. Aceștia au fost transportați de urgență la spital, cu două ambulanțe.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tutror circumstanțelor producerii incidentului, fiind deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
794

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
251

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
214

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...