Un tânăr botoșănean aflat sub influența alcoolului s-a răsturnat cu mașina pe o stradă din Cluj și a rupt un copac

Un tânăr botoșănean aflat sub influența alcoolului s-a răsturnat cu mașina pe o stradă din Cluj și a rupt un copac

Un tânăr de 26 de ani, din Botoşani, care era sub influenţa alcoolului, a fost rănit, după ce s-a răsturnat cu maşina pe o stradă din Cluj-Napoca, în noaptea de joi spre vineri, şi a doborât un copac.

„Pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această noapte pentru a descarcera şi a extrage un bărbat rămas blocat într-un autoturism răsturnat pe strada Bucium din Cluj-Napoca. La faţa locului au acţionat două autospeciale cu modul de descarcerare şi un echipaj SAJ, unde au găsit un autoturism răsturnat pe partea laterală şi un bărbat rămas încarcerat în acesta. Pompierii au acţionat pentru a decoperta şi extrage bărbatul, în vârstă de aproximativ 20 de ani, cu echipamentele speciale din dotare, astfel încât să nu-i agraveze posibilele leziuni suferite. Acesta era în stare de conştienţă şi era cooperant. De asemenea, au fost asigurate măsuri de prevenire a incendiilor având în vedere scurgerile de combustibil şi hidrocarburi din maşina avariată", informează ISU Cluj, potrivit AGERPRES.

Tânărul a fost preluat de către echipajul SAJ şi a fost transportat la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

El avea o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

„La data de 17 martie, în jurul orei 00:10, poliţiştii au fost sesizaţi pentru a interveni la un accident rutier produs pe strada Bucium, din municipiul Cluj-Napoca. Din primele date s-a constatat că un tânăr în vârstă de 26 de ani, din judeţul Botoşani, în timp ce conducea autoturismul înspre strada Primăverii, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un arbore aflat în afara părţii carosabile. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, iar conducătorul auto a rămas încarcerat (...) În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,93 mg./l. alcool pur în aerul expirat", precizează informarea IPJ Cluj.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
22

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
286

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
322

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...