Un tânăr beat și fără permis a intrat cu autovehiculul în gardul unei gospodării. Mașina nu avea ITP și nici asigurare

Un tânăr beat și fără permis a intrat cu autovehiculul în gardul unei gospodării. Mașina nu avea ITP și nici asigurare

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Nicșeni, a intrat cu mașina în gardul unei locuințe, din municipiul Botoșani, luni seară, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Potrivit sursei citate, tânărul se deplasa cu autoturismul marca BMW pe strada Popouți, din municipiul reședință de județ, iar la un moment dat a pierdut controlul mașinii și a intrat în gardul unei gospodării. În urma impactului au rezultat pagube materiale.

Proprietarul a sunat îndată la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de poliție, care a demarat cercetări.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, iar valoarea rezultată a fost de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Mai mult decât atât, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul nu avea inspecția tehnică periodică (ITP) efectuată și nici asigurare obligatorie.

„Tânărul a fost sancționat cu amendă în cuantum de 2755 lei. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

În plus, tânărul nu s-ar afla la prima astfel de abatere la regimul rutier. În urmă cu un an ar fi fost prins la volanul unei mașini beat și fără permis.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
904

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...

La mulți ani! Asistenții medicali sărbătoriți la Botoșani printr-un simpozion! (foto, video)

Luni, 13 Mai 2024
503

Vineri, în sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia, a avut loc un simpozion organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali. Tema din acest an a fost „Cal...

Zilele Municipiului Botoșani la final: Foc de artificii impresionant, spectacol emoționant oferit de The Motans! (foto, video)

Duminică, 12 Mai 2024
1444

Ultima seară de spectacole de la Cornișa de Zilele municipiului Botoșani a reunit mii de botoșăneni în ciuda vremii friguroase de afară.Pe scenă a urcat după ora 21:00 artistul The M...