Un tânăr alcoolizat a distrus un parapet. Bonus: numerele de înmatriculare erau expirate de nici două ore

Un tânăr alcoolizat a distrus un parapet. Bonus: numerele de înmatriculare erau expirate de nici două ore

Un accident rutier produs la beție a avut loc, în noaptea de duminică spre luni, în localitatea Moldovița din județul Suceava. Protagonistul a fost un botoșănean de 24 de ani, care a distrus un parapet, după ce a pierdut controlul volanului. Mai mult decât atât, cu nici două ore înainte de producerea evenimentului, i-au expirat și numerele de înmatriculare.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție din Suceava, la ora 1:29, Secția 14 de Poliție Rurală Vama a fost sesizată prin apel la 112 despre faptul că pe drumul județean 176 a avut loc un accident rutier.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat pe DJ 176, pe raza localității Moldovița, vehiculul avariat, în care se afla o persoană de sex feminin care a declarat faptul că, în timp ce conducea autoturismul, un bărbat de 24 de ani din judeţul Botoşani a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu parapetul de pe partea dreaptă a drumului”, a transmis IPJ Suceava.

Conducătorul auto a fost identificat ulterior şi întrucât emana halenă alcoolică a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.   

„Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că, autoturismul are atribuite numere de înmatriculare provizorii a căror valabilitate este expirată din 15.01.2020”, a mai arătat IPJ.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, care va fi soluţionat procedural.

(edit: R.A.)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
227

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
369

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
125

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...