Un șofer beat a provocat un accident rutier, după o goană cu 130 km/h cu poliția pe urme

Un șofer beat a provocat un accident rutier, după o goană cu 130 km/h cu poliția pe urme

Un bărbat de 32 de ani, din comuna Havârna, a condus în stare de ebrietate și cu viteză de peste 130 km/h, provocând un accident rutier soldat cu avarierea a trei mașini, după o goană cu poliția pe urme.

Totul s-a întâmplat vineri, pe Drumul Național 29 B, după ce a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. El a fost urmărit în trafic cinci kilometri.

„Acesta a fost surprins de aparatul radar cu viteza de 131 de km/h. Conducătorul autoturismului nerespectând semnalele de oprire ale polițiștilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 5 km, unde a avariat două autoturisme parcate regulamentar, părăsind autovehiculul, făcându-se nevăzut, ulterior acesta revenind la locul faptei”, a precizat subinspectorul Cosmin Horobeț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, în urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, a adăugat Cosmin Horobeț.

 

Spune-ne opinia ta