Un șofer beat a provocat un accident rutier, după o goană cu 130 km/h cu poliția pe urme

Un șofer beat a provocat un accident rutier, după o goană cu 130 km/h cu poliția pe urme

Un bărbat de 32 de ani, din comuna Havârna, a condus în stare de ebrietate și cu viteză de peste 130 km/h, provocând un accident rutier soldat cu avarierea a trei mașini, după o goană cu poliția pe urme.

Totul s-a întâmplat vineri, pe Drumul Național 29 B, după ce a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor. El a fost urmărit în trafic cinci kilometri.

„Acesta a fost surprins de aparatul radar cu viteza de 131 de km/h. Conducătorul autoturismului nerespectând semnalele de oprire ale polițiștilor, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 5 km, unde a avariat două autoturisme parcate regulamentar, părăsind autovehiculul, făcându-se nevăzut, ulterior acesta revenind la locul faptei”, a precizat subinspectorul Cosmin Horobeț, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Potrivit sursei citate, în urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, a adăugat Cosmin Horobeț.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Roxana Aiacoboaei

Bazinul de la Recuperare zace nefolosit, din cauza costurilor la utilități. „Mi se pare de-a dreptul nesimțit” (video)

Sâmbătă, 30 Septembrie 2023
401

Bazinul din incinta Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din Botoșani nu poate fi dat în folosință, din cauza costurilor ridicate la utilități și a lipsei de perso...

Zeci de firme din Botoșani amendate pentru muncă la negru. „Toleranța este zero” (video)

Sâmbătă, 30 Septembrie 2023
289

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) a depistat zeci de persoane care munceau la negru, pe raza județului Botoșani, sancționând nu mai puțin de 31 de firme care au plătit serviciile fă...

Calitatea lucrărilor de reabilitare a intrărilor în oraș, contestată în plenul CL (video)

Joi, 28 Septembrie 2023
704

Calitatea lucrărilor de reabilitare executate la intrările în municipiul Botoșani a fost criticată vehement de șeful Direcției de Sport și Agrement (DSA), Eugen Țurcanu, în ședin...