Un pădurar și un paznic dintr-o pădure din Botoșani s-au bătut cu trei tineri mascați care au intrat ilegal în zonă!

Acest caz a ajuns și în atenția polițiștilor și a procurorilor, care au demarat cercetări în acest sens.

Un pădurar și un paznic dintr-o pădure din Botoșani au ajuns, miercuri seară, la urgențe cu răni, după o bătaie cu un grup de tineri mascați care au intrat ilegal în fondul forestier, cu ATV-urile.

Și unul dintre tinerii scandalagii a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Incidentul a avut loc în pădurea Agafton. Șase tineri au intrat mascați cu cagule în pădure, pe ATV-uri care aveau numerele de înmatriculare ascunse.

Pădurarul și paznicul i-au văzut și au intervenit imediat, spunându-le că accesul cu ATV-urile în zonă este strict interzis. De aici, lucrurile au degenerat.

Tinerii i-ar fi amenințat și jignit pe cei doi bărbati, i-ar fi furat telefonul unuia dintre ei, iar pe celălalt l-ar fi lovit cu un obiect metalic în zona gâtului.

Atât pădurarul, cât și paznicul meu de vânătoare au încercat să le explice că este ilegal și au devenit recalcitranți respectivii, i-au agresat. Numerele le aveau mascate ca să nu se vadă, cagule pe față, oamenii au venit special pentru așa ceva”, a declarat Cosmin Humelnicu, director Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Botoșani.

Și unul dintre scandalagii a fost rănit în altercație.

„În Serviciul de Urgențe s-au prezentat trei bărbați cu vârste curpinse între 33 și 46 de ani. Au prezentat mai multe contuzii, plăgi escoriate”, a spus Oana Vicoleanu, medic UPU Botoșani, potrivit Știrileprotv.ro.

Niciunul dintre ei nu a rămas internat.

Joi dimineața, atât paznicul și pădurarul, cât și scandalagiul rănit au depus plângeri pentru ultraj, respectiv pentru purtare abuzivă. Polițiștii și procurorii fac verificări pentru a lămuri situația.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elevii unui liceu dintr-o localitate din Botoșani au spus, de Ziua Internațională a Educației, STOP violenței! (foto)

Friday, 4 October 2024

Activitatea face parte din cadrul proiectului educațional interinstituțional „Copilărie în siguranță!ʺ, care se va derula pe parcursul anului școlar 2024-2025. Scopul activității ...

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

Friday, 4 October 2024

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

Friday, 4 October 2024

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...