Un elev de 12 ani din Concești a plecat de dimineață și nu s-a mai întors acasă. Poliția îl caută

Un elev de 12 ani din Concești a plecat de dimineață și nu s-a mai întors acasă. Poliția îl caută

Nota: Polițiștii au anunțat că minorul a fost identificat pe raza localității de domiciliu, într-un imobil nelocuit, la aproximativ 4 kilometri de locuința sa.  Acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada în care a lipsit de la domiciliu și urmează să fie internat într-un centru de plasament până la stabilirea situației familiale.  Peste 50 de polițiști, jandarmi și polițiști de frontieră, precum și 20 de voluntari, împreună cu câinele de urmă din cadrul Serviciului Criminalistic, au fost angrenați în activitățile de căutare a acestuia.

Știrea inițială:

Polițiștii botoșăneni au fost sesizați de către o femeie de 41 de ani din comuna Concești, cu privire la faptul că fiul său, BENCIU IONUȚ GABRIEL, de 12 ani, a părăsit locuința, în cursul dimineții, in jurul orei 08:30, iar până în prezent nu a revenit.

Polițiștii au fost anunțați astăzi, 02 aprilie 2021, în jurul orei 15:30,

Iată și semnalmente: 1,50 înălțime, greutate 57 kg, păr blond, ochi albaștri, constituție robustă.

Vestimentație la momemtul plecării: Tricou negru, pantaloni de culoare crem, papuci de casă din cauciuc de culoare neagră.

“Cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană, sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție!”, au precizat polițiștii de la Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta