Un copil s-a izbit de o mașină după ce a ieșit în fugă dintr-un parc! FOTO

Neatenția unui copil a dus la producerea unui accident rutier, joi seară, în apropierea Parcului Curcubeului din municipiul Botoșani, victimă fiind chiar minorul.

Un copil s-a izbit de o mașină după ce a ieșit în fugă dintr-un parc! FOTO

Băiatul, în vârstă de 11 ani, a ieșit în fugă din parc și a sărit în stradă, fără să se asigure, izbindu-se într-un Seat condus de un bărbat de 35 de ani, care circula pe Aleea Cinema către strada Primăverii. Speriat, copilul a vrut să fugă dar mai mulți părinți care se aflau în zonă, dar și șoferul, l-au oprit și au sunat la 112.

La fața locului a ajuns în scurt timp o ambulanță, victima fiind preluată de cadrele medicale și transportată la Secția de Pediatrie pentru investigații. 

Polițiștii au făcut măsurători și l-au testat cu etilotestul pe conducătorul auto, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.



 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
153

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
240

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
102

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...