Un botoșănean face apel la semenii săi pentru a identifica un șofer: "Bunica mea a căzut din cauza unui șofer care gonea cu viteză..."

Un botoșănean face apel la semenii săi pentru a identifica un șofer: "Bunica mea a căzut din cauza unui șofer care gonea cu viteză..."

Un botoșănean a postat, în această dimineață, un apel către cei care au asistat la un incident petrecut în municipiul Botoșani, în urma căruia bunica sa a rămas cu o lovitură serioasă la picior din cauza unui șofer care a determinat-o să alerge pe trecerea de pietoni. 

Cei care au fost martori la incident sunt rugați să ofere informații în acest sens (la rubrica de comentarii).

Iată postarea:

"Azi în jurul orelor 9-10, la trecerea de pietoni din fata Farmaciei Anca, bunica mea a căzut din cauza unui șofer care gonea cu viteza... Ea cobora dinspre spitalul de copii și la trecerea de pietoni cu Calea Națională șoferul de pe prima banda i-a acordat prioritate în timp ce, cel de pe a doua banda a trecut cu viteza foarte mare așa ca ea a alergat ca sa nu fie lovită și a căzut lovindu-se destul de rău la picior. Șoferul din prima masina și o doamna de la un magazin ce a văzut totul au încercat sa o ajute. Dacă ați văzut ceva ajutați-ma sa îl găsesc pe șoferul grăbit".

Amintim că ieri, în municipiul Botoșani, o bătrână de 82 de ani a fost lovită pe trecerea de pietoni, șoferul declarând că nu a apucat să o vadă pe femeie la timp. Accidentele produse în zona trecerilor de pietoni sunt din ce în ce mai dese, numeroși pietoni fiind răniți, chiar dacă se consideră a fi pe o zonă protejată. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
171

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
334

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
77

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...