Un botoşănean a paralizat în urma unui accident stupid!

Un bărbat din Botoşani a paralizat, de la gât în jos, după ce a căzut din picioare. Cadrele medicale susţin că a suferit un traumatism la coloana cervicală. 

Un botoşănean a paralizat în urma unui accident stupid!

Bărbatul, de 57 de ani, s-a îmbătat în ultima zi a anului trecut şi voia să meargă spre casă. Urma acelaşi traseu, ce includea traversarea şinelor de cale ferată din zona Gării. 

De această dată, din cauza stării avansate de ebrietate, s-a dezechilibrat şi a căzut pe şine, lovindu-se puternic în zona gâtului. 

A zăcut câteva ore până ce familia a venit după el. Rudele nu au ştiut ce a păţit şi l-au dus acasă. Când şi-a revenit din beţie, bărbatul a constatat că nu se putea mişca deloc şi a solicitat sprijinul cadrelor medicale. 

Bărbatul a fost transportat cu un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) la Urgenţe, însă medicii au decis trimiterea lui la Suceava, într-o clinică mai specializată.

„Pacientul a suferit un traumatism de coloană cervicală, fiind diagnosticat cu tetraplegie. A fost transportat la Suceava, pe secţia de neurochirurgie pentru evaluare şi tratament de specialitate”, a precizat medicul Bogdan Ursu, din cadrul SJA Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
134

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
101

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
275

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...