Un botoșănean a ajuns cu mașina în șanț: Două femei au fost rănite!

Accidentul s-a produs într-o curbă, pe fondul neadaptării vitezei la un carosabil umed. Șoferul în vârstă de 49 de ani s-a ales cu dosar penal.

Un botoșănean a ajuns cu mașina în șanț: Două femei au fost rănite!
Accidentul s-a produs sâmbătă, la ora 15.30, într-o curbă pe DN 15C, pe raza localității sucevene Boroaia. Pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, un bărbat de 49 de ani, din judeţul Botoşani, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț.
 
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a două femei de 48, respectiv 50 de ani, ambele din judeţul Botoşani, pasagere în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
269

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
421

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
562

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...