Un bărbat și-a ucis fratele, care voia să-l salveze

Un bărbat și-a ucis fratele, care voia să-l salveze

Un bărbat de 50 de ani şi-a ucis fratele geamăn cu mai multe lovituri de cuțit în zona feţei și gâtului. Crima groaznică a avut loc chiar în casa părintească, din Unţeni, în care locuiau cei doi, împreună cu mama lor de 80 de ani.

Potrivit oamenilor din sat, cei doi bărbaţi munceau cu ziua în ultima perioadă şi obişnuiau să consume băuturi alcoolice, în special cel care a fost agresorul marţi seară.

Agresorul a băut la amiază accidental diluant, iar unul dintre vecini a apelat la 112. Acesta a refuzat transportul la spital, motivând că nu are nimic şi că nu el a chemat ambulanţa. Între timp, fratele acestuia a ajuns şi el la ambulanţă, insistând ca acesta să meargă totuşi la spital dar a fost din nou refuzat. 

Cei doi au mers acasă, unde  conflictul a izbucnit şi mai puternic, iar agresorul şia lovit victima cu un cuţit în zona feţei şi gâtului de aproape 30 de ori. 

La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj de poliţie din zonă, dar şi echipajul SMURD, care nu au mai putut face nimic pentru victima care zăcea într-o baltă de sânge.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

45 de dascăli vor să predea în cadrul Centrului de Excelență

Miercuri, 20 Octombrie 2021
545

Nu mai puțin de 45 de profesori vor susține, miercuri și joi, proba interviului pentru a putea fi selectați să predea în cadrul Centrului Județean de Excelență, a declarat Irina Telișc...

Protopopiatul din Botoșani are noi clerici în slujba Bisericii

Miercuri, 20 Octombrie 2021
618

Duminică, 10 octombrie 2021, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Teofan, la Parohia „Sfântul Ilie” – Icușeni Vale, comuna Vorona, a avut l...

Doliu în învățământul botoșănean: Mihai Dos, un apreciat profesor, s-a înălțat la ceruri

Miercuri, 20 Octombrie 2021
2805

Învățământul din județul Botoșani este în doliu. Marți, profesorul Mihai Dos, originar din Vorona, s-a stins din viață.Mihai Dos a studiat la Facultatea de Filosofie...