Un bărbat și-a ucis fratele, care voia să-l salveze

Un bărbat și-a ucis fratele, care voia să-l salveze

Un bărbat de 50 de ani şi-a ucis fratele geamăn cu mai multe lovituri de cuțit în zona feţei și gâtului. Crima groaznică a avut loc chiar în casa părintească, din Unţeni, în care locuiau cei doi, împreună cu mama lor de 80 de ani.

Potrivit oamenilor din sat, cei doi bărbaţi munceau cu ziua în ultima perioadă şi obişnuiau să consume băuturi alcoolice, în special cel care a fost agresorul marţi seară.

Agresorul a băut la amiază accidental diluant, iar unul dintre vecini a apelat la 112. Acesta a refuzat transportul la spital, motivând că nu are nimic şi că nu el a chemat ambulanţa. Între timp, fratele acestuia a ajuns şi el la ambulanţă, insistând ca acesta să meargă totuşi la spital dar a fost din nou refuzat. 

Cei doi au mers acasă, unde  conflictul a izbucnit şi mai puternic, iar agresorul şia lovit victima cu un cuţit în zona feţei şi gâtului de aproape 30 de ori. 

La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj de poliţie din zonă, dar şi echipajul SMURD, care nu au mai putut face nimic pentru victima care zăcea într-o baltă de sânge.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
4

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
20

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
46

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...