Un bărbat fără permis și aproape în comă alcoolică a furat mașina mamei și a provocat un accident

Un bărbat fără permis și aproape în comă alcoolică a furat mașina mamei și a provocat un accident

Un bărbat de 36 de ani, din comuna Corni, a furat mașina mamei sale, aflându-se în stare de ebrietate și având permisul anulat, apoi a provocat un accident rutier, joi, în localitatea de domiciliu, sunt informațiile transmise de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, acesta a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod, în afara părții carosabile, pe Drumul Județean 208 H. În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale.

Echipajul de poliție direcționat la fața locului a constatat că bărbatul figura cu dreptul de a conduce autovehicule anulat. 

„Întrucât emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 1,36 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acesta refuzând prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Din verificările efectuate a reieșit faptul că autoturismul pe care îl conducea aparține mamei sale, iar bărbatul de 36 de ani l-a sustras, fără a avea consimțământul acesteia”, arată IPJ Botoșani.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, refuz de prelevare de mostre biologice de sânge și furt între rude.

(fotografie din arhivă)

 

Spune-ne opinia ta