Un bărbat din Flămânzi a dispărut de la domiciliu de două zile. Familia și poliția îl caută

Un bărbat din Flămânzi a dispărut de la domiciliu de două zile. Familia și poliția îl caută

Polițiștii de la Botoșani au dat în urmărire un bărbat dispărut de la domiciliu în urmă cu două zile și pe care familia îl caută disperată.

Bărbatul, care se numește Siminic Gheorghe, a plecat la data de 13.06.2021 voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit până în prezent, au explicat polițiștii.

Acesta este născut la 26.03.1965 în orașul Flămânzi, Jud. Botoşani și era domiciliat în sat. Prisăcani, oraș Flămânzi, Jud. Botoşani.

Iată și semnalmentele comunicate de polițiști: înălțime 1.75 m., greutate 70 kg., păr negru tuns scurt, păr facial sub formă de mustață și barbă, ochi căprui.

La data dispariţiei acesta era îmbrăcat cu geacă groasă din fâș culoare maro închis, pantaloni sport de culoare neagru, cizme din cauciuc cu material textil de culoare camuflaj verde deasupra gleznei și fes vișiniu.

Dacă aţi văzut această persoană sau cunoaşteţi date despre ea, anunţaţi de urgenţă cea mai apropiată unitate de poliţie sau apelaţi numărul gratuit 112 !”, au precizat polițiștii de la Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta