Un bărbat de 47 de ani a fost găsit fără suflare în locuința proprie. Se intoxicase cu gaz metan (FOTO)

Un bărbat de 47 de ani a fost găsit fără suflare în locuința proprie. Se intoxicase cu gaz metan (FOTO)

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitatea Cotirgaci, comuna Roma, a fost găsit fără suflare, joi, în locuința proprie. Acesta se intoxicase cu gaz metan.

Macabra descoperire a fost făcută de către un vecin, care a cerut ajutor, prin apel la 112, efectuat puțin după ora 11:00.

„Apelantul a precizat ca a simțit un miros înțepător când a deschis ușa. Preventiv, întrucât nu se cunoștea sursa mirosului, dispecerul ISU i-a indicat să nu intre în locuință și sa nu permită nimănui accesul”

, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

La fața locului au fost direcționate inclusiv un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoşani și unul al Poliției din localitate. Când au intrat în locuință, pompierii au constatat că persoana era inconștientă, căzută lângă pat, iar în interior se simțea un puternic miros de gaz metan, de la o butelie care era deschisă.

Persoana a fost preluată de echipajul SAJ, care nu a putut face, însă, decât să constate decesul. Pompierii au închis butelia și au aerisit locuința.

Vecinii susțin că nu l-au mai văzut pe bărbat din ziua de luni.

La fața locului au ajuns și polițiștii criminaliști, care au demarat cercetări pentru stabilirea exactă a circumstanțelor survenirii decesului. În cauză, s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, in rem.




 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
355

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
631

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
1034

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...