Tupeu la 18 ani: A intrat în curtea omului și i-a furat banii din mașină!

Adolescentul intenționa să fure autoturismul, însă a fost surprins în ultima clipă chiar de către proprietar. După ce hoțul a luat-o la sănătoasa, omul a observat că din mașină îi lipsește portmoneul cu bani. 

Tupeu la 18 ani: A intrat în curtea omului și i-a furat banii din mașină!
Poliţiştii Secţiei Rurale nr. 6 Pomârla au fost sesizaţi de un bărbat de 45 de ani, din comuna Ibăneşti, cu privire la faptul că o persoană cunoscută a încercat să îi sustragă mai multe bunuri.

Din cercetări a rezultat că, în seara zilei de duminică, un tânăr de 18 ani a pătruns fără drept în curtea persoanei vătămate, de unde a încercat să sustragă un autoturism lăsat neasigurat şi cu cheile în contact, fiind însă surprins de proprietar, împrejurare în care a abandonat vehiculul şi a părăsit în fugă locul faptei.

Ulterior, persoana vătămată a constatat că din autoturism îi lipseşte un portmoneu în care se afla suma de aproximativ 1.000 de lei.

"Pe numele tânărului de 18 ani a fost întocmit un dosar penal, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la furt calificat şi furt calificat", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marius Budăi, PSD: „Pe lângă faptul că suntem moldoveni, trebuie să venim și cu soluții pentru județul nostru”

astăzi, 12:58
18

Fostul ministru al Muncii, deputatul PSD Marius Budăi, a explicat de ce i-a întins mâna candidatului PNL pentru Consiliul Județean, Valeriu Iftime, pe scena de la Popăuți.„A...

Botoșani vs Mioveni și Dinamo vs Csikszereda: A fost stabilită ordinea meciurilor de baraj!

astăzi, 12:25
294

Dinamo București vs Csikszereda și FC Botoșani vs CS Mioveni sunt cele două confruntări în urma cărora vom afla cine rămâne în SuperLiga.Duelurile de la barajDinamo se...

Farul Constanța - Universitatea Craiova, astăzi de la ora 20:30

astăzi, 12:17
23

Farul Constanța și Universitatea Craiova se întâlnesc în această seară în etapa a noua a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile di...