Tupeu de Botoșani: un șofer s-a prezentat în stare de ebrietate la poliție să anunțe un accident rutier

Tupeu de Botoșani: un șofer s-a prezentat în stare de ebrietate la poliție să anunțe un accident rutier

Ieri, la sediul Biroului Rutier Botoşani s-au prezentat doi conducători auto, în vederea soluţionării unui accident rutier soldat cu pagube materiale, produs în aceeaşi zi pe strada Independenţei din municipiul Botoşani.

Cu ocazia cercetărilor a rezultat că un bărbat de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism şi intenţiona să iasă dintr-o parcare, nu a acordat prioritate de trecere şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar pe strada Independenţei de o femeie de 47 de ani.

În urma impactului a rezultat avarierea celor două vehicule, fără victime omeneşti.

Cei doi conducători auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ în cazul femeii, respectiv 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului.

Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
286

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
321

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
197

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...