Trei tineri au ajuns la spital, după ce un teribilist cu BMW a urcat beat la volan

Trei tineri au ajuns la spital, după ce un teribilist cu BMW a urcat beat la volan

Trei tineri au fost la un pas de fi protagoniștii unei tragedii, în noaptea de duminică spre luni. Aceștia s-au răsturnat cu mașina, după ce șoferul, în vârstă de 19 ani, a ratat o curbă, în apropiere de localitatea Mihălășeni.

Potrivit unor surse din anchetă, conducătorul auto, aflat în stare de ebrietate, nu a adaptat viteza într-o curbă spre dreapta, a intrat pe contranses, apoi a izbit un mal de pământ situat pe marginea tronsonului. Autoturismul, un BMW, a ricoșat apoi în doi arbori din imediata apropiere, răsturnându-se ulterior pe cupolă, după mai multe rotiri peste cap.

Cu toate că accidentul a fost unul grav, mașina fiind avariată total, șoferul și cei doi pasageri, ambii în vârstă de 17 ani, au scăpat cu viață, fără traumatisme riscante. Aceștia au solicitat ajutor, prin apel la 112, efectuat după ora 22:00, la fața locului fiind direcționate trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Polițiștii ajunși la locul accidentului l-au testat pe tânărul aflat la volan cu etilotestul, rezultatul indicând o concentrație de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, cu un traumatism cranian deschis, reprezentând o plagă de circa 10 cm, în vreme ce pasagerii minori au fost preluați la Centrul de Primiri Urgențe a Secției de Pediatrie, policontuzionați.

Șoferul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, precum și a celei de conducere sub influența alcoolului.