Trei copii au ajuns la spital intoxicați cu spray, după un scandal în trafic

Trei copii au ajuns la spital intoxicați cu spray, după un scandal în trafic

Trei copii au ajuns la Urgenţe după ce au fost spray-ați din greșeală de tatăl lor. Totul s-a întâmplat în mașina familiei, când cei trei copii se aflau cu mama și tatăl. Femeia, de 28 de ani, a claxonat un grup de trei tineri, care se aflau în mijlocul drumului.

Cei trei, însă, cu vârste între 21 şi 24 de ani, au devenit agresivi și au aruncat cu o piatră în parbrizul maşinii, spărgându-l.

Între soţul femeii, aflat în maşină, şi cei trei, a pornit un conflict cu înjurături şi ameninţări. În acel moment, tatăl copiilor, aflat în maşină, a încercat să folosească un spray lacrimogen, pulverizând prin parbrizul spart chiar de adversari. 

O mare parte din spray a pătruns, însă, chiar în habitaclul maşinii, afectându-i pe cei din interior. Cel mai mult au avut de suferit copii şi, speriată, mama a sunat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale pentru micuţi, dar şi al poliţiei, pentru a-i potoli pe agresori.

Copiii au ajuns la spital cu o ambulanță, în timp ce polițiștii au întocmit un dosar penal pentru distrugere şi lovire sau alte violenţe. Cei trei scandalagii au fost sancţionaţi cu câte 200 de lei fiecare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
71

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
857

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
400

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...