Transportat la Iași în stare gravă: Bărbat prăbușit în mijlocul drumului, după o bătaie soră cu moartea!

Din cauza leziunilor grave suferite - traumatism cranio-cerebral acut deschis, fractură de mandibulă - pacientul a fost transportat la Iași, la Clinica de chirurgie buco-maxilo-facială.

Transportat la Iași în stare gravă: Bărbat prăbușit în mijlocul drumului, după o bătaie soră cu moartea!

Găsit de oamenii din sat prăbușit în mijlocul drumului, bărbatul în vârstă de 39 de ani, din Bălușeni, a fost dus la Unitatea de Primire Urgențe în noaptea de vineri spre sâmbătă. Pentru că bărbatul zăcea inconștient aproape de căruță, sătenii au crezut inițial că acesta căzuse din atelaj, mai ales că mirosea puternic și a alcool, însă medicii și-au dat seama imediat că victima fusese bătută crunt. Din cauza leziunilor grave suferite pacientul a fost transportat la Iași, la Clinica de chirurgie buco-maxilo-facială. 

Între timp, polițiștii l-au identificat pe agresor, în persoana unui tânăr de 27 de ani, acesta fiind reținut pentru 24 de ore. În timpul anchetei, oamenii legii au aflat că victima a fost lovită cu pumnii și picioarele până când a rămas inconștientă în mijlocul drumului, agresorul declarând ulterior că totul s-a petrecut pe fondul unui conflict mai vechi cu bărbatul de 39 de ani.

Victima a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral acut deschis, fractură de mandibulă, fapt care a necesitat transferul într-o clinică de specialitate din Iași. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
25

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
375

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...