Tragedie în ultima zi din an. Un bărbat a fost găsit fără suflare într-o baltă de sânge

Tragedie în ultima zi din an. Un bărbat a fost găsit fără suflare într-o baltă de sânge

În ultima zi din acest an un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din Tudora, a fost găsit într-o baltă de sânge la câteva sute de metri de casă, de către o vecină.

Acesta era plin de sânge în zona capului, cu un traumatism sever și în stare de inconștiență. Femeia a dat imediat alarma, iar la fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție și ambulanță.

La scurt timp, la fața locului au sosit echipaje de poliție și de la Ambulanță. Cadrele medicale au încercat să îi acorde bărbatului primul ajutor, dar acesta nu mai avea puls, fiind imediat începute manevrele de resuscitare.

În scurt timp, echipaje de criminaliști și ofițeri de la Serviciul de Investigații Criminale al Poliției au ajuns la fața locului, încercând să înțeleagă dacă a fost vorba de o agresiune sau un accident, bărbatul putându-se lovi cu capul de o piatră.

Trupul acestuia a fost ridicat de medicii legiști și transportat la morga Spitalului Județean, unde urmează să fie efectuată o autopsie pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
441

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

Sâmbătă, 11 Mai 2024
159

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...

Botoșănean de 20 de ani scos în cătușe din mașină!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
451

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 20 de ani, din comuna Dângeni.Botoșăneanul e...