Tragedie în Neamț: Ambulanțier dat dispărut, găsit carbonizat într-o pădure!

Trupul bărbatului de 55 de ani a fost găsit carbonizat în mașina care era, de asemenea, arsă în totalitate.

Tragedie în Neamț: Ambulanțier dat dispărut, găsit carbonizat într-o pădure!

Un angajat de la Ambulanța Neamț a fost găsit mort într-o pădure din afara satului Stejaru, comuna Ion Creangă. Bărbatul de 55 de ani fusese dat dispărut de soție luni dimineață, la ora 11.00, cu mai puțin de 5 ore înainte să fie găsit. Conform unor prime informații, bărbatul s-ar fi sinucis prin autoincendiere.

La data de 26 martie a.c., ora 16:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, de către un specialist din cadrul Ocolului Silvic Roman, cu privire la faptul că, pe drumul forestier din afara localității Stejaru, se află un autoturism ars în totalitate.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în interiorul autoturismului fiind identificat un trup carbonizat. În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, persoana decedată este un băbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Roman.

”Dispariția persoanei în cauză a fost reclamată de soție, la aceeași dată, în jurul orei 11:00, familia nedorind mediatizarea acesteia. Polițișii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă pentru a stabili cu exacitate cauzele și condițiile în care s-a produs acest eveniment”, a declarat insp. Ramona Ciofu- IPJ Neamț.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean ridicat de acasă în cătușe și dus într-o celulă din Penitenciar!

astăzi, 12:33
96

În cursul zilei de vineri, polițiștii din Flămânzi au identificat un bărbat, din orașul Flămânzi, pe numele căruia era emis de către Judecătoria Botoșani un mandat de execu...

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02
25

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
83

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...