Tragedie în județ. O femeie a murit într-un incendiu care i-a mistuit casa (video)

Tragedie în județ. O femeie a murit într-un incendiu care i-a mistuit casa (video)

O femeie în vârstă de 86 ani, din localitatea Silișcani, din comuna Gorbănești, și-a pierdut viața într-un incendiu care i-a cuprins locuința, în noaptea de joi spre vineri, transmite purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) din Botoșani, ofițerul Dorina Lupu.

Potrivit acesteia, evenimentul a fost anunțat prin apel la 112 efectuat puțin după ora 1:00, de către un vecin.  

La fața locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție din Trușești și al Detașamentului de Pompieri din Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spumă, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, dar și pompierii voluntari.

„La sosirea forțelor de intervenție, ardea întreaga locuință, iar tavanul era prăbușit. Întrucât existau informații că proprietara nu a reușit să iasă din casă, pompierii au început căutările concomitent cu acțiunea de stingere. Din nefericire, bătrâna a fost găsită decedată, lângă sobă”, afirmă reprezentanta ISU.

De asemenea, Lupu menționează că, în interiorul casei, pompierii au găsit și două butelii care au explodat înainte de sosirea forțelor de intervenție la fața locului, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

 

 

 

Spune-ne opinia ta