Automat de cafea distrus in Parcul Tineretului! S-au furat banii din el! FOTO
BOTOSANI

Un automat de cafea din Parcul Tineretului, din municipiul Botoşani, a fost spart de hoti, fiind luati banii din interiorul aparatului.

Automat de cafea distrus in Parcul Tineretului! S-au furat banii din el! FOTO

Automatul era amplasat în faţa unei brutării. Sâmbătă dimineaţă, proprietarul aparatului şi-a dat seama că acesta a fost spart iar din interior lipsesc banii. El a sunat la 112 şi a anuntat politia.

Criminalistii au ajuns in scurt timp la fata locului si au prelevat mai multe probe, in incercarea de a afla cine a plecat cu banii din aparat.

Oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz. Pana in acest moment nu se cunoaste prejudiciul creat. Langa automatul distrus mai erau si altele, insa nu au fost sparte.

In zona exista si camere de luat vederi, astfel ca dupa ce vor urmari imaginile oamenii legii vor incerca sa afle cine este faptasul. 





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
414

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
553

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
667

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...