Tineri în stare gravă la spital, după ce s-au răsturnat cu mașina

Tineri în stare gravă la spital, după ce s-au răsturnat cu mașina

Un grav accident rutier a avut loc pe drumul național DN29, pe raza comunei Răchiți, din județul Botoșani. Doi tineri au ajuns la spital, după ce s-au răsturnat cu mașina, în noaptea de marți spre miercuri.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 1:30. Potrivit anchetatorilor, un conducător auto în vârstă de 27 de ani se deplasa dinspre Răchiți înspre Ungureni, însă a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga și a intrat în coliziune cu mai mulți arbori de pe marginea tronsonului. Apoi, a ricoșat într-un cap de pod, impactul proiectând mașina pe o parte laterală, pe partea carosabilă.

În urma accidentului, atât bărbatul, cât și iubita acestuia, de 20 de ani, pasageră pe scaunul din dreapta șoferului, au fost grav răniți. La fața locului au fost direcționate un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri din Botoșani, cu o autospecială cu apă și spumă și două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Victimele au fost trasportate spre Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului Județean pentru îngrijiri medicale.

Șoferul nu a putut fi testat alcoolscopic, din cauza stării în care se afla. Acesta emana, însă, halenă alcoolică.

Polițiștii au demarat cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cu exactitate circumstanțele producerii accidentului.

 

Spune-ne opinia ta