Tinere transportate la spital, după ce au ieșit cu mașina în decor

Tinere transportate la spital, după ce au ieșit cu mașina în decor

Două tinere de 21, respectiv 23 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier, în cursul zilei de sâmbătă, pe raza localității Guranda, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) din Botoșani.

În eveniment a fost implicat un singur autoturism.

La fața locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, precum și o ambulanță SMURD.

Pompierii au constatat că cele două victime erau ieșite din mașină, fiind conștiente. Acestea au fost preluate de echipajul medical și transportate la spital pentru îngrijiri de specialitate.

„Pompierii au acționat și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriei”, a declarat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul IJSU.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1100

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9635

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1304

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...