Ţigări de contrabandă depistate în trafic la Dorohoi! FOTO

Poliţiştii de frontieră au depistat în localitatea de frontieră Vârfu Câmpului un cetăţean ucrainean care transporta cu autoturismul proprietate personală 1960 ţigarete de contrabandă. 

Ţigări de contrabandă depistate în trafic la Dorohoi! FOTO

În data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit în localitatea de frontieră Vârfu Câmpului un autoturism marca Renault înmatriculat în Ucraina, condus de cetăţeanul ucrainean Illya B., în vârstă de 41 de ani.

Poliţiştii de frontieră au observat că în interiorul autoturismului se află ţigări, motiv pentru care persoana şi autoturismul au fost conduse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi. În urma controlului, în interiorul autoturismului şi în bagajele persoanei au fost descoperite 1960 ţigări diverse mărci, de provenienţă Duty-Free, în valoare totală de 891 lei.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat ţigările de la o persoană necunoscută din localitatea Siret, judeţul Suceava, cu scopul de a le comercializa. Poliţiştii efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „contrabandă”, cetăţeanul respectiv fiind implicat într-un eveniment similar în luna mai 2016.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
13

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
73

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
22

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...