Tanara din Botosani, care si-a pierdut viata in accidentul de pe DN2, era dispecer la o firma de taxi!

Tanara din Botosani, care si-a pierdut viata in accidentul de pe DN2, era dispecer la o firma de taxi!

Femeia in varsta de 26 de ani, din Botosani, care si-a pierdut viata marti dupa-amiaza, intr-un accident rutier ce a avut loc pe DN2, pe raza localitatii Sindrilita, era dispecer la o firma de taxi din muncipiul Botosani.

Alexandra Nastase se afla pe scaunul din dreapta al masinii condusa de barbatul din Botosani, in varsta de 28 de ani, acesta fiind taximetrist. La un moment dat, conducatorul auto, care a lucrat la mai multe firme de taxi din Botosani si care avea ani de experienta, a pierdut controlul volanului, iar masina condusa de acesta s-a izbit frontal cu o autoutilitara care circula din sens opus.

Masina condusa de Sorin P. din Botosani era un Renault si era inscriptionata cu sigla TAXI, insa in momentul producerii accidentului acesta circula in interes personal, intorcandu-se de la Bucuresti, acolo unde a avut treaba.

Barbatul a ajuns la spital, impreuna soferul autoutilitarei, in varsta de 45 de ani, ambii suferind rani in accidentul rutier.

Citeste si: ACCIDENT GRAV! O tanara din Botosani a murit!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
346

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
368

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
223

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...