Tânără de 18 ani dispărută de acasă de două zile. Poliția cere sprijinul populației pentru identificarea ei

Tânără de 18 ani dispărută de acasă de două zile. Poliția cere sprijinul populației pentru identificarea ei

În cursul zilei de miercuri, 15 februarie, polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că o tânără, de 18 ani, din comuna Suharău, a părăsit în mod voluntar domiciliul, pe 14 februarie, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Potrivit sursei citate, tânăra nu a revenit acasă până în momentul scrierii actualei și nici nu și-a contactat membrii familiei.

Mădălina Iuliana Maftei are 1,65 metri înălțime, aproximativ 65 de kilograme, ochi căprui, păr lung și brunet.

Când a plecat de acasă era îmbrăcată cu o geacă de culoare neagră, cu glugă prevăzută cu blană de culoare maro, pantaloni tip blue-jeans de culoare neagră, cizme lungi negre, iar pe cap purta o căciulă roz.

„Rugăm cetățenii care dețin informații cu privire la această persoană să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a precizat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
904

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...

La mulți ani! Asistenții medicali sărbătoriți la Botoșani printr-un simpozion! (foto, video)

Luni, 13 Mai 2024
514

Vineri, în sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia, a avut loc un simpozion organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali. Tema din acest an a fost „Cal...

Zilele Municipiului Botoșani la final: Foc de artificii impresionant, spectacol emoționant oferit de The Motans! (foto, video)

Duminică, 12 Mai 2024
1454

Ultima seară de spectacole de la Cornișa de Zilele municipiului Botoșani a reunit mii de botoșăneni în ciuda vremii friguroase de afară.Pe scenă a urcat după ora 21:00 artistul The M...