Tânăr șofer rănit, după ce a ajuns cu mașina în șanț

Tânăr șofer rănit, după ce a ajuns cu mașina în șanț

Un tânăr de 21 de ani a fost rănit, în urma unui accident rutier petrecut marți, pe drumul județean DJ207N, în localitatea Curtești, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit echipajului de poliție deplasat la fața locului, șoferul, din localitatea Cristești, se deplasa înspre municipiul Botoșani. El a pierdut controlul asupra direcției de mers, împrejurare în care a ieșit în afara părții carosabile, într-un șanț.

Conducătorul auto a suferit leziuni în urma impactului, fapt pentru care a fost preluat de un echipaj al Serviciul Județean de Ambulanță și transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

„Totodată, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o valoarea de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să se dispună o soluție procedurală”, precizează reprezentanții IPJ Botoșani.

(fotografie generică)

 

Spune-ne opinia ta