Tânăr rănit în urma coliziunii dintre două autoturisme și o cisternă (video)

Tânăr rănit în urma coliziunii dintre două autoturisme și o cisternă (video)

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri dimineață, în localitatea Cămătărești Deal, fiind implicate două autoturisme și autocisternă, au anunțat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISJU).

Potrivit acestora, în urma impactului, o singură persoană a fost rănită, fiind vorba despre șoferul unuia dintre autoturisme, în vârstă de 35 de ani.

„Un pompier aflat în timpul liber, care se afla în trafic, a oprit și i-a acordat victimei primul ajutor, până la sosirea forțelor de intervenție. Bărbatul rănit a fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani și transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, precizează reprezentanții IJSU.

La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare. A fost direcționat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

„Pompierii au intervenit pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor. Totodată, au fost asigurate măsuri de prevenire a unei situații de urgență, având în vedere că cisterna era încărcată cu combustibil”, mai arată sursele citate.

Pompierul care a intervenit în timpul liber este plutonierul adjutant Marius Ciocodeică, subofițer operativ în cadrul Detașamentului de Pompieri din Botoșani din 2007.

 


 

 

Spune-ne opinia ta